top of page

Business en Executive Coaching voor een "performance improvement" van C-level

Tegenwoordig hoor en lees je er veel vaker over: “business coaching”. Misschien liet een van je collega’s vallen dat hij/zij langs zijn coach moest na werkuren of werd een afspraak met vrienden uitgesteld door dezelfde reden.

 

              Wat is business coaching eigenlijk en waarom zou je het doen?

Algemeen gesproken is een business coach een professional die steun en advies geeft aan individuelen in hun prestatie en werkcontext. 

Je coach helpt je je gedachten begeleiden op die manier dat je bewust gaat kennis maken met wat je op dieper niveau bezig houdt. Op die manier kun je je doen en handelen aanpassen en steeds effectiever worden en je performance verhogen.

 

              Hoe kan business coaching mij helpen?

Een coach kan als een “outsider” een synergetische vraag-relatie aangaan met jou, en daarbij een “helicopter visie” aanbieden bij die situaties op basis van je eigen antwoorden. De coach brengt insight, en leert je ten volle je talent en potentieel kennen, uiten en gebruiken. Een deel waarvan je je eerder slechts deels of niet bewust was. Dit brengt nieuwe leiderschap stijlen met zich mee waaronder ook inspirerende motivatie voor je team. Maar ook inzicht in , soms ongekende, moeilijkheden of waardenconflicten die zorgen voor gedachten patronen die een serene en efficiente werkmethode limiteren.

 

             Waar praten we precies over?

We gaan hindernissen  of “roadblocks” aankaarten die via de conversatie duidelijk worden, zoals iemands eigen ongeconditioneerde ideeën, vooroordelen, percepties, overtuigingen en veronderstellingen. Deze spelen vaak een holding-back rol bij het realiseren van doelstellingen, bekomen van succes en bereiken van het uiterste van iemands potentiële kunnen.

Je zal niet enkel de bekwaamheden zoals communicatie skills, interpersonal skills, tijd-management, werkefficiëntie enz verbeteren, maar je zal ook nieuwe doelstellingen stellen die vroeger niet voor de hand lagen, of “te hoog gegrepen” leken. 

We helpen je hiermee met de basis van cognitieve gedragspsychologie, personal branding en NLP (neuro linguistisch programmeren)

             Wat is het verschil tussen Business en Executive Coaching?

Beide hebben veel gemeenschappelijk maar het verschil ligt zich in de focusgroep: 

Business Coaching is voor alle professionelen, zowel ondernemers als werknemers, en we houden de focus op prestatie door het verbeteren van business skills zoals feedback en beoordelen, maar ook Personal Branding, Networking, Motiveren en Bemoedigen. Het is een eerder directe aanpak van persoonlijke skills dan Executive training.

Executive coaching is voor Managing en Directie niveau, zoals ook voor bedrijfsleiders en eigenaars die een groot team met mensen onder zich hebben, en zowel klanten als ook wettelijke relaties vertegenwoordigen.

We focussen op Interpersoonlijke bekwaamheden, Communicatie skills, Coaching van je team, Representeren van het bedrijf voor klanten en instituties in moeilijke situaties, maar ook Personal Branding and hoe een leider te zijn met charisma en een eigen stijl hebben.

We helpen leiders van zowel Multinationals als Startups en KMO’s om te sturen binnen hun competitieve business omgeving, zich aan te passen aan de internationale omvang of juist toepasselijk te blijven op lokaal niveau.

 

              Hoe gaat het van start?

We stellen 2 sessies per maand voor, en dit gedurende een 2 tot 3 maanden, om erin te slagen ten volle te coachen en vooruitgang en empowerment te weeg te brengen.

We starten met een Intake sessie, die tot 90 min kan duren, daarna zijn alle volgende sessies van omtrent 1 uur, en de coaching kan plaats plaatsvinden in het bedrijf zelf (meeting room of privé kantoor)

Een sessie mag niet geannuleerd worden minder dan 12u voor de afspraak.

 

             Coaching Prijzen 

 

Intake Session 60 tot 90 minuten: 120- 150€ excl btw

115€/h excl btw met een 2-3 maanden plan van 4 sessies.

105€/h excl met een 4-5 maanden plan van 8 sessies.

Bedrijfsvoorstellen zijn beschikbaar vanaf min 4 coachees.

Conference call sessie met oversees executives: 95€ / h

 

Contacteer ons om een eerste sessie te plannen of om een bedrijfs voorstel te bespreken.

bottom of page