top of page

NIEUWS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feb 2023: In april start de Cursus Brein-Engineering at Work -Methode Jungfrau in het Van der Valk hotel in Gent.

De nieuwe management stijl om vanuit het cognitieve luik je werknemers in hun dagelijkse denken en handelen te begeleiden en alle processen te optimaliseren.
Onze neurologische processen die in bepaalde patronen verstrikt geraken, zijn de oorzaak van mentale overload, spiraal denken en burn-out-problematiek. Brein – engineering ligt dus aan de basis van burn-out preventief handelen.
Dompel jezelf onder in dit Train de Trainers programma en breng Brein-Engineering als leiderschapstijl binnen in je organisatie.
De kennis en tools die aangeboden en ontwikkeld worden hebben een specifiek karakter en concrete theorieën maar ook uitgewerkte tools zorgen ervoor dat we niet oppervlakkig blijven tijdens de cursus, maar hands-on te werk gaan in verschillende dimensies van werknemers-contact. Het Train de Trainer concept schept een framework om opleidingen hieromtrent in de organisatie te kunnen faciliteren. 
De cursus wordt gegeven in een beperkte groep en op interactieve wijze. Per organisatie kunnen maximaal 3 personen deelnemen.
De cursus vindt plaats in het Van der Valk hotel Gent (Ghelamco) op
20 & 27 april en 4, 12 en 25 mei.
Inschrijvingen gaan open vanaf 15 februari op
training@jungfrau-coaching.com

November 2022: Vanaf Maart 2023 start de  trainings cursus op in de Methodiek Jungfrau. 

Voor Business professionals gaat een 3 of 5 dagen cursus door voor HR directors en Training&Development professionals om de neurologische kennis en techniek te vergaren om op een adequate manier om te gaan met collega's met mentale overbelasting, perfectionisme, werk-gerelateerde frustraties en re-integragtie na burn-out.

 

Voor Psychologen, Ortopedagogen, Individueel begeleiders en andere zorgverstrekkers is een 3 dagen cursus uitgerold, om de techniek van cognitieve gedragstherapie, neuropsychologie en cultureel-maatschappelijke factoren toe te passen op adequate wijze.  De cursus bestaat uit 5 cursus dagen, en vindt gedurende 5 weken plaats of donderdag of vrijdag.

De data worden gepubliceerd in januari, inschrijving staat dan open.

November 2019: Vanaf 20 november verwelkomen we jullie graag in de nieuwe lokatie te Eke , Nazareth.

April 2018: De consult in Merelbeke is helemaal heringericht. In een modern, rustgevend maar inspirerend kader kan je bij ons terecht voor begeleiding van werkgerelateerde problematiek en burnout met behulp van cognitieve gedragspsychologie.

Afspraken kunnen gemaakt worden per telefoon of per mail, en we kunnen een snelle beschikbaarheid verzekeren.

 

Maart 2018: Leiderschap in het nieuwe era: coaching is the new black. We stellen een coaching programma voor, voor managers en teamverantwoordelijken waar het talent van je team leden centraal staat. Bestaande uit 3 team coaching sessies, en gepaard met enkle individuele coaching sessies. Ontdek meer in de presentatie. 

Feb 2018: Jungfrau is nu actief in Vlaanderen, met een consult in Merelbeke (regio Gent) en is in slechts enkele minuten te bereiken via zowel E17 als E40.

Sept 2017: Een nieuwe Burnout Preventie Workshop speciaal voor onderwijs en gezondheidszorg- coming soon- jan 2018

 

Burnout Preventie nu reeds beschikbaar voor Business & Corporates

Burnout Preventie Workshops zijn interactieve en vooral actieve sessies voor jullie professionals van senior tot management niveau. In kleine groepjes krijgt iedereen de kans zijn eigen triggers te ontdekken en praktisch haalbare alternatieven te bedenken, om die dan ook in praktijk om te brengen. 

De Burnout Preventie Training is speciaal voor teamleaders en managers. Zij worden niet getrained om een burnout te gaan diagnosticeren bij zijn of haar teamleden, maar wel volledig getrained om een burnout te kunnen voorkomen, door de triggers te kennen, en de preventie ervan in hun leiderschap te introduceren. Een training sessie die geheel tailor-made is voor het bedrijf of organisatie.

Brein Engineering Methode Jungfrau

STEL ONS JE VRAAG

Telefonisch contact

 

Mobile Frauke :  0492/53.92.74

VOOR EEN AFSPRAAK IN DE NABIJE TOEKOMST

BEST TELEFONISCH

Consult Adres:

Zandstraat 45

9810, Eke Nazareth

Regio Gent

Oost-Vlaanderen

 

 

 

 

Your details were sent successfully! We will come back to you as soon as possible

MAAK EEN AFSPRAAK

 

Opleiding programma's en workshops:

training@jungfrau-coaching.com

 

 

 

Work-Life Balance, Burnout

Coaching en Executive coaching

consult@jungfrau-coaching.com

 

 

Individueel Coaching & Psychologische begeleiding op Consult

 

 

Corporate Services, Training & Workshops

 

 

Mobile Frauke :  0492/53.92.74

KOM BIJ ONS LANGS

In het centrum van Eke dorp, achter de kerk, en op de hoek van het WZC vind je de Zandstraat 

Afrit Deinze op de  E17 vanuit Kortrijk, of De Pinte op E17 vanuit Gent, en dan volgen richting Eke Nazareth.

Ook de N60 is net aan Eke dorp gelegen, wat de vlotste verbinding is vanuit Gent Sterre, of Zwijnaarde, alsook Oudenaarde.

 

 

  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • Google+ App Icon
bottom of page