top of page

PERFORMANCE COACHING OP PRIVÉ EN ZAKELIJK VLAK

Wanneer je wil leren tennissen, volg je tennis les, als je piano wilt leren spelen, ga je naar de muziekschool. Indien je een goede investering wil doen, ga je langs bij de bank of een adviseur, wanneer je ziek ben, dan bel je naar de dokter.

En als je doelstreffender zou willen zijn, meer uit je eigen wil halen en een hogere zelf-realisatie wil ervaren? Of gewoon gelukkiger wil zijn, wie moet je dan bellen?

 

 

Life Coaching helpt om in-zicht te krijgen, om bepaalde “roadblocks” te ontdekken en  begrijpen die zich bevinden op de weg naar een optimale zelfrealisatie. Je volle potentieel en talent leren gebruiken bevindt zich in het begin van het pad die richting uit.

Gedurende de coaching leer je je zelfvertrouwen en eigenwaarde te verhogen, nieuwe doelstellingen te plannen en een realistisch plan op te stellen om die ook te bereiken. Ook die doelstellingen die je misschien al had “laten zitten” omdat ze onbereikbaar werden beschouwd of “out of your league” leken te zijn.

“I am not what happened to me, I am what I choose to become.” 
― C.G. Jung

Performance coaching is een individuele of groepcoaching waar we struikelblokken gaan ontdekken en er alternatieve gedachten en gedragingen voor gaan uitwerken. Nieuwe doelstellingen aangaan, zaken die je eerst niet realistisch leken, maar het wel weer worden, omdat je meer uit je eigen potentieel weet te halen.

Bekwaamheden om een goede leider te zijn in dit nieuwe era vragen om een intense aanpak. Samen met je coach ga je aan jezelf werken om steeds verder te bouwen aan een succesvol omgaan met ambitie, carrière, je eigen talent en het talent om je heen.

«It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change.»

 

― Charles Darwin

bottom of page