top of page

Work-Life Balance Coaching

​Voor Carriere-mama’s en Familie-mannen van de 21ste eeuw.

“Laat je gsm nu toch even. Je komt al zo laat thuis van het werk, en dan zit je nog steeds met je mails bezig?”

Je gaat je kleutertje ophalen in de crèche en plots roept de kinderjuf je even bij haar om te melden dat je kleinste nu nog altijd niet zindelijk is. “en dat is iets dat ze thuis moeten leren, “de kleuterleidster moet daar geen tijd voor maken, maar de ouders wel!”

Waarschijnlijk heb je deze conversaties eerder gehoord. En wees gerust, je bent niet de enige.

En dat is eigenlijk goed nieuws, want aangezien je beslist niet de enige bent die het lastig heeft een evenwicht te vinden tussen ambitieus omgaan met je carrière en een kwalitatief familieleven leiden, is men ook actief beginnen oplossingen zoeken voor het vinden van een “werk-leven evenwicht”.

Laat ons ontdekken hoe we jouw evenwicht kunnen bereiken, en ook in stand houden.         

             Waarom zou je aan "Work-Life coaching" gaan doen?

Laat het ons life coaching noemen. Want daar gaat het tenslotte over: je dagelijkse leven, en hoe je op een meer geruste manier kan omgaan met de verschillende rollen die we allemaal moeten vervullen.

Het gevoel dat als je je niet 200% inzet op je job, je misschien buitenkansen gaat missen om door te groeien en zo een succesvolle carrière laat liggen?

Je wordt misschien gezien als “niet ambitieus genoeg”, en die stempel raak je niet gemakkelijk meer kwijt?

Maar het gevoel hebben dat je geen tijd meer hebt om naar de sportclub te gaan, plezier te beleven met je kinderen, een avondje uit met je vrienden, een trip met je echtgenoot(e). Het geeft ook maar het gevoel dat je niet genoeg geniet van alles, dat je belangrijke momenten mist en dat je gewoon niet genoeg aanwezig bent voor je familie en vrienden. En het ergste van al is, wanneer zij je daar dan ook nog eens mee confronteren.

Een evenwicht vinden kan dus wel bijdragen tot een betere levenskwaliteit en een hogere voldoening. Daarvoor hulp zoeken bij een buitenstaander wil niet zeggen dat je het zelf niet aankan, maar je bent dapper om het heft in handen te nemen en er een professional bij te halen die jou ook een andere invalshoek van alles kan laten zien.

 

             Wat stelt Life Coaching juist voor?

Gedurende de Life Coaching sessies gebruiken we de klinische psychologie als basis en als focus op het hier, nu en de toekomst, zonder te gaan diggen in het verleden: we kijken vooruit naar een empowering toekomst.

Life Coaching is meer dan iemand die luistert, het is iemand die je inzicht brengt en je helpt nieuwe doelstellingen op te stellen en te structuren, en helpt bij het ontwerpen van een actieplan om die doelstellingen waar te maken.

Maar je coach is Master in Psychologie, en kan dus emotionele en gedragsproblemen evalueren, classificeren en behandelen, dus we ontmaskeren ook mogelijke hindernissen op weg naar je empowering toekomst en leren die om te zetten in positieve constructieve acties.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de “business world around the globe”, kennen we vele werksituaties, en kunnen daardoor een realistische en toepasselijke aanpak verzekeren,

              Wat is het verschil tussen Life Coaching en op Consult gaan?

Coaching betekent dat je iemand naast je hebt die je help vanuit een andere invalshoek naar jezelf te kijken. Je eigen leven, je zit erzelf middenin, en daardoor kan je coach je helpen afstand te nemen, je voor een spiegel te plaatsen en zo een verrijkende kijk op jezelf te nemen.

Met Life Coaching helpen we je die afstand te nemen, om diep in te ademen. We stellen nieuwe doelstellingen op en helpen die bereikbaar te maken. Het is een pad richting self-improvement en je talenten verhogen.

Consult zal je helpen wanneer je concrete emotionele klachten ervaart en symptomen van een burnout of andere werkgerelateerde stress zijn vastgesteld.

Dan helpen we via de cognitieve gedragspsychologie om dieper te kijken in de oorsprong van emotionele en gedragsproblemen, en helpen om die bij de oorsprong zelf te veranderen, terwijl we bouwen aan een alternatieve houding.

 

 

               Hoe gaat het van start?

De life Coaching sessies starten met een minimum van 2 sessies gespreid over 1 maand.

Het meeste resultaat en succes kan je vinden na een 2 of 3 maanden coaching plan, wat het mogelijk maakt volledig te focussen op de bereiken van de nieuwe doelstellingen, Dat zal het verschil maken en het gevoel van empowering en verbetering teweeg brengen.

De sessies vinden plaats face to face wat kan op je eigen kantoor of ook bij ons consult kan je daarvoor terecht.

Een coaching sessie mag enkel afgezegd worden met meer dan 12u voor de afspraak.

 

             Coaching Prijzen:

 

Eerste 2 sessies: 90€ / h

Volgende sessies: 78€ en de sessies duren 50 minuten.

Contacteer ons voor je eerste coaching sessie

Leer onze ervaren Coach beter kennen, Frauke is Master in Psychologie en heeft meer dan 10 jaar ervaring.

 

 

Frauke Vandemeulebroucke Burnout en Work-life Balance Coach
Life Coaching
bottom of page