ONZE COACH EN TRAINER

 

Frauke Vandemeulebroucke

 

Master in Psychologie en een specialisatie diploma in Organisatie Psychologie en HR.

Gespecialiseerd in Cognitieve GedragsPsychologie en Consumer Psychologie met 10 jaar bedrijfservaring in Europe, America en Azië.

Frauke is getrouwd met een "oude liefde" uit Zuid-Italië en startte zo hun gezinnetje.

Voor Bedrijfsopleidingen, Business & Work-life Balance Coaching en Consult in vloeiend Nederlands, Engels, Spaans en Italiaans kan je bij haar terecht.

 

Haar verhaal...

Na vele jaren acteren in theater als tiener had Frauke een gemakkelijke beslissing te nemen toen ze moest beslissen wat te studeren aan de universiteit: mensen waren haar grote interesse en zo begon ze haar bachelor in psychologie aan de UGent, die ze vervolgens afwerkte als Master aan de Universidad Autonoma in Madrid.

Afgestudeerd als psycholoog, met specialiteit in cognitieve gedragspsychologie vulde ze haar kennis verder aan met een jaar diploma in Organisatie Psychologie en Human Resources.

​Best wetend slechts een pas afgestudeerde psychologe te zijn, besloot ze de stap te zetten in de bedrijfswereld, om zo de nodige levenservaring op te doen. Dit alles startte in Deloitte in Spanje en Mexico en bracht haar naar Japan, Hong Kong en Shanghai voor een periode van 7 jaar. Ze bracht ook een jaar door in Barcelona en Rome, vooraleer haar laatste expat ervaring aan te gaan in Santiago de Chile. Uiteindelijk brachten haar roots haar terug naar België waar ze zich samen met haar internationale gezin settelde.

In de voorbije 10 jaar heeft Frauke heel wat ervaring gewonnen als team en kantoormanager, en ze gaf heel wat opleidingen, van technische sessies in de sales, marketing, branding en CRM, tot soft skills en change management coaching programma’s.

Ze werkte samen met werknemers van alle niveaus en leeftijden, tot ook het begeleiden van directie niveau voor branch office managers. Zowel groepstrainingen als 1-on-1 training kwamen aan de orde.

De opleidingen geven vanuit een psychologische invalshoek heeft een waarde bijgebracht bij de bedrijfservaring van kantoor en business dynamiek in Azië, America en Europa.

Frauke werkte wereldwijd voor meer dan 8 jaar, en verkreeg zo de ervaring van het expat leven aan de andere kant van de wereld. Het verenigen van nieuwe job dynamics met het familie leven in een andere cultuur, bracht haar tot de beslissing ook Business en Life Coaching te geven. Met de invalshoek van de cognitieve gedragspsychologie, maar ook de personal branding coaching strategie is een van haar meest succesvolle coaching methodes voor management en directieniveau.

​Training en coaching wordt gegeven in zowel nederlands, engels, spaans en italiaans. Verder spreekt Frauke ook Duits, Frans, en een woordje Chinees.

​Frauke geeft training met haar natuurlijk enthousiasme, compassie en een aardige zin voor humor. Met haar talent om vertrouwen te scheppen is ze een goede coach op weg om je verborgen dromen en doelstellingen te bereiken, om je diepste gedachten en gevoelens te besturen en je onbewuste angsten en zorgen te beheren.