top of page

ONZE COACH EN TRAINER

 

Frauke Vandemeulebroucke

 

Master in Psychologie, gespecialiseerd in Cognitieve GedragsPsychologie en NeuroPsychologie met meer dan15 jaar ervaring in Europe, America en Azië.

Frauke is getrouwd met een "oude liefde" uit Zuid-Italië en startte zo een gezin in regio Gent.

 

Voor psychologische begeleiding, Executive en C-Level  Coaching, alsook koppeltherapie kan je terecht in de Consult, waar begeleiding kan in vloeiend Nederlands, Engels, Spaans en Italiaans.

 

Haar verhaal...

Na vele jaren acteren in theater als tiener had Frauke een gemakkelijke beslissing te nemen toen ze moest beslissen wat te studeren aan de universiteit: mensen waren haar grote interesse en zo begon ze haar bachelor in psychologie aan de UGent, die ze vervolgens afwerkte als Master aan de Universidad Autonoma in Madrid.

Afgestudeerd als psycholoog, met specialiteit in cognitieve gedragspsychologie vulde ze haar kennis verder aan met een jaar diploma in Organisatie Psychologie en Human Resources.

​Best wetend slechts een pas afgestudeerde psychologe te zijn, besloot ze de stap te zetten in de bedrijfswereld, om zo de nodige levenservaring op te doen. Dit alles startte einde 2007 in Deloitte in Spanje  en Mexico en bracht haar naar Japan, Hong Kong en Shanghai voor een periode van 7 jaar. Ze bracht ook een jaar door in Barcelona en Rome, vooraleer haar laatste expat ervaring aan te gaan in Santiago de Chile. Uiteindelijk brachten haar roots haar terug naar België begin 2018 waar ze zich samen met haar internationale gezin settelde.

In de voorbije 15 jaar heeft Frauke heel wat ervaring gewonnen als team en kantoormanager, en ze gaf heel wat opleidingen, van technische sessies in de sales, marketing, branding en CRM, tot soft skills en change management coaching programma’s.

Ze werkte samen met werknemers van alle niveaus en leeftijden, tot ook het begeleiden van directie niveau voor branch office managers. Zowel groepstrainingen als 1-on-1 training kwamen aan de orde.

De opleidingen geven vanuit een psychologische invalshoek heeft een waarde bijgebracht bij de bedrijfservaring van kantoor en business dynamiek in Azië, America en Europa.

 

Frauke  zette haar carriére verder in Europa in 2015 waar ze eerst te werk gesteld was bij Ernst&Young, en haar passie voor de psyche bracht haar terug naar het beginpunt: people management op individueel niveau: mensen individueel begeleiden met coaching gesprekken om zo tot de limiterende maar ook sterke facetten van hun individu te komen. Het veeleisende en vulatile klimaat van de werkomgeving zijn voor Frauke welbekend.

 

Met haar academische kennis van de Cognitieve gedragspsychologie, gesterkt door de internationale business ervaring en verdere specialisatie in Neuropsychologie is ze dan ook juist-geplaatst om de coaching aan te gaan. Het individu, het ego staat centraal binnen de professionele rol, maar geen enkel individu kan zichzelf loskoppelen van de andere rollen en contexten waarin ze staan. Inzicht in de impactgevende factoren van het contextoverschrijdend denken en handelen brengt ons zo tot de essentie van het individu.

​Training en coaching wordt gegeven in zowel nederlands, engels, spaans en italiaans. Verder spreekt Frauke ook Duits, Frans, en een woordje Chinees.

​Frauke geeft training met haar natuurlijk enthousiasme, compassie en een aardige zin voor humor. Met haar talent om vertrouwen te scheppen is ze een goede coach op weg om je verborgen dromen en doelstellingen te bereiken, om je diepste gedachten en gevoelens te besturen en je onbewuste angsten en zorgen te beheren.

bottom of page