top of page

BEDRIJFSOPLEIDINGEN

Alle sessies hebben een belangrijke invalshoek van Sociale en Consumer Psychologie. Deze theorieën en studies werden toegepast op de bedrijfssituaties, en helpen ons om steeds beter het gedrag van het menselijke brein te begrijpen binnen de context van business en het bedrijfsleven.

Zo hebben we de mogelijkheid je Human Capital op te leiden in die bekwaamheden die een sleutelfactor spelen in het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen. Je team wordt getraind in die specifieke skills die het denken en doen leiden richting prestatie groei in de dagelijkse situaties van het kantoor en bedrijfsleven.  

Je kan je Human Capital uitbouwen door opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden aan te bieden als deel van het proces naar persoonlijke groei en doelmatigheid. Het is een stap richting het bevorderen van je bedrijfsimago en een stap vooruit in het versterken van je Employee Engagement (Betrokkenheid van werknemers).

 

De JungFrau Training sessies zijn volledig custom-made volgens jullie eigen bedrijfsstrategie en filosofie, om zo van jullie mensen een steeds meer gemotiveerd, geëngageerd en productiever Human Capital te maken.

 

Enkele dagen na de opleiding krijgen alle cursisten een samenvatting, die niet enkel bestaat uit algemene punten van de powerpoint presentatie, maar een echte synaptie vormt van de besproken topics en voorbeelden die gedurende de training besproken werden. Zo kan men achteraf ook nog terugvallen op de toepasselijke inhoud van de training op bedrijfssituaties.

Waarom is het Human Capital één van de meest waardevolle onderdelen van het bedrijf? 

Omdat alle business er rond draait: alles gaat over mensen.

De mensen waar je aan verkoopt, die je klanten of prospects noemt. De mensen waar jouw klanten aan verkopen, die je final customers noemt. De mensen die jouw services en producten gemaakt hebben, die je leveranciers of consultants noemt,  enzovoort. En daarom juist is het waardevol ten volste de mogelijkheden van je “menselijk kapitaal” te stimuleren.

 

Eender met Corporate Training Sessies in Soft skills voor je werknemers en managers, of met Business Coaching voor je potentiële en actieve executives of Burnout Preventie voor je volledige Human Capital.  Ons Crisis en Change Management is dan een andere manier om zorg te dragen voor je Human Capital.

Waarom is je Klant een van de meest waardevolle onderdelen van het bedrijf?

Omdat alle business er rond draait. De 21ste eeuwe bracht een grote verandering met zich mee in de rol van de klant: van een eerder passieve acteur op het einde van het business proces, bekwam de klant een actieve en modererende rol in zo goed als alle business lijnen: de ontwikkeling van het product, de marketing campagne, de verkoopstijl, de brand-image, de sales strategie, noem maar op. Het startpunt is niet meer, "wij als bedrijf, hoe verschillen we van de rest", maar “eens de klant ons product gekozen heeft, hoe is zijn klantervaring anders in vergelijking met vorige ervaringen?"

We gaan van Customer Centricity, over Customer Experience, richting Customer Engagement.

 

Met de Opleidingen in Sales, Marketing en CRM gaan we volledig in op jullie eigen bedrijfspraktijk en gebruiken toepasselijke voorbeelden uit de sector.

Workshops kunnen starten met "Undercover klanten" ervaringen van een van je winkels, sales points, of sales desk of we werken rond echte cases en situaties van je bedrijfs business.

We werken rond het maken van Selling Proposities, je business klaar maken voor de Digitale wereld en Social Media en je marketing, sales en je product strategie steeds meer aanpassen richting een Customer Experience blik op de toekomst.

WAAIER VAN TRAINING SESSIES EN WORKSHOPS

We hebben een wijde waaier van zowel Technische Business Training in Sales, Marketing, Branding en CRM , als ook Soft skills en "Train the Trainer " training programma's.

De voorgestelde training zijn slechts een startpunt voor jullie gepersonaliseerde opleiding: vooraf zitten we samen om jullie vereisten en doelstellingen te kennen en zo een efficiënte opleiding samen te stellen.

Nieuw van start is de complete cursus Brein-Engineering at work, methode Jungfrau.

Deze vindt plaats in Gent in april en mei 23, het volledig cursusprogramma vindt je hier: 

Soft Skills Training Sessions
 
 
STRATEGIES FOR YOUR TEAM

How to make employees efficient and independent.

 

Suggested to Team leader and Management level

 

INNER EXCELLENCE
BUILDING
AS AN EXECUTIVE

A training session where your executives don't have to listen, but to talk. One-on-One or small group sessions

Suggested to Manager and Executive Level

BUILDING
AS AN EXECUTIVE

A training session where your executives don't have to listen, but to talk. One-on-One or small group sessions

Suggested to Manager and Executive Level

CROSS-CULTURAL OBSTACLES AND 
TRIANGLE 
 

How to lead a team, or a proyect abroad. About passing a message, a concept and a motivaton in a language which is not your native one.

Solving Cross-Cultural obstacles on the path towards performance and success of your international proyect or branch office.

Suggested to Senior and Management Level in an international enviroment.

EFFICIENT CONCENTRATION AND ATTENTION

"Do more with less" An active workshop to become aware of our thoughts, to improve our time and concentration management. Exercising with Neurobics and fundaments of neuropsychology and brain-engineering.

Suggested to  Management level looking to improve performance of their own and their team.

DECREASING YOUR EMPLOYEE
 

Retention of your precious Human Capital

 

Suggested to Senior and Management level

FEEDBACK AND LEADING A NEW TEAM TO
 

Feedback and Change management strategies, passing Motivation and Leadership ideas.

" Coach the Coach" training sessions

 

Suggested to Team Responsibles and Management Level

Sales, Marketing and Customer Experience Workshops
UNIQUE SELLING AND UNIQUE VALUE

A workshop style session where we develop a method to create and define successfull selling propositions, and value propositions. 

 

Suggested to Marketing, Trade Marketing  and Sales Responsibles

AS A FOCUS OF YOUR BUSINESS.

Turning the focus from "which are the best selling points of the company" to "Why does the Customer decide to choose us". The Customer Centricity as a drive for the development of your business: reaching Customer Engagement.

Suggested to Marketing, Sales and direct Business Senior and Managers.

 
 
& OBJECTION HANDLING

Proactive Sales and Objection Handling. Searching the deal and taking it home

Suggested to Junior and Senior Level

ADAPTING YOUR SALES AND MARKETING TO THE NEW ERA OF
WITH NEW BRANDING STRATEGIES

A workshop style training:

The last 10 years everything started to change...

What is the new role of the "old school salesman", how about social networks and how to use them effecient towards strong Brand Strategies.

Suggested to Marketing and Sales Seniors and Management

 
PRICING AND CLOSING THE DEAL IN THE NEW ERA

Proactive Sales and Objection Handling. Searching the deal and taking it home. The whole sales process adapted to the new era.

Suggested to Junior and Senior Level

Burnout Prevention Training & Workshop
ALS ONDERDEEL VAN JE KANTOOR OMGEVING

"Een burn out, dat is voor pensioen-zoekers, of voor mensen die gewoon hun job niet graag doen".

We schuiven de stereotiepe ideeën aan de kant, leren wat een Burnout echt inhoudt, waarom iemand die kan krijgen en ontdek hoe er preventief  mee kan omgaan voor jezelf en je teamleden

Voorgesteld aan Team Leaders en Managers. Train de Trainer mogelijkheid

KIJK JE 
IN DE OGEN OM DIE TE VOORKOMEN EN WERK AAN EEN WORK-LIFE BALANCE

Een actieve workshop om de situatie aan te kaarten, test je burnout-kansen niveau, leer hoe je die kan voorkomen en ga op zoek naar een evenwicht om in je dagelijkse leven te introduceren.

Voorgesteld aan Ambitieuze Professionals in een competitieve omgeving

Elk bedrijf is anders qua verkoopstrategie, team management, image branding, etc  We zijn ons ten volle bewust dat gepersonaliseerde opleidingen die aangepast werden aan jullie eigen behoeftes en eisen dan ook de meest effectieve manier zijn om jullie Human Capital te trainen richting Every Day Performance Improvement .

 

Contacteer ons en vertel ons meer over jullie team, jullie opleidingsbehoeftes, condities, vereisten en doelstellingen, enz Zo maken we samen een succesvolle en efficiënte training voor jullie Human Capital.

 

bottom of page