top of page

WAAROM KIEZEN VOOR JUNGFRAU TRAINING EN COACHING

...Wanneer je op zoek bent naar Bedrijfsopleidingen en Change Management

Omdat je human capital je grootste asset is, en dat weten we. Met onze uitgebreide ervaring in een waaier van sectoren, landen, en markten, proberen we onze klanten te begrijpen: we willen je visie kennen, jullie uitdagingen, en jullie doel, en we helpen jullie die te bereiken op een flexibele, behendige en kost-doeltreffende manier, zonder ons commitment met kwaliteit voor de service uit het oog te verliezen.

We spreken jouw taal, in alle dimensies: alle opleidingen zijn custom-made, gebaseerd op jullie bedrijfs interesses en filosofie, en kunnen bovendien gehouden worden in nederlands, engels, spaans of italiaans.

Onze opleidingen zijn er voor business van vandaag en morgen: innovatieve sessies, gebaseerd op de actuele en toekomstige trends, benodigdheden en hindernissen.

...Wanneer je op zoek bent naar een business of een life coach?

Omdat wij ook in je schoenen hebben gestaan. Frauke’s ervaring zorgt ervoor dat ze geen coach is, zoals een mentor of leraar met inhoud “uit de boekjes”. Maar wel uit de business realiteit zelf. Frauke was zelf aan de slag  als bediende, als team manager, en als bedrijfsmanager. Van Big Four consultancy bedrijven in Spanje, Italië en Mexico, tot competitieve Wall street stijl financiële consultancies of een kleine start-up in de retail business in Tokyo, Hong Kong en Shanghai.

Zowel als single die streeft naar carriere in Tokyo als expat familie vrouw die een sociaal leven houdt terwijl ze als manager van een bedrijf in Shanghai werkt. En na vele internationale uitdagingen, vond ze ook de rust in het settelen en haar tijd volop besteden met wat ze het liefste doen: mensen coachen en trainen.

 

Omdat we geloven dat iedereen zijn bekwaamheden kan bijwerken. En dat is waarom we helpen bij het maken en realiseren van nieuwe doelstellingen en nieuwe uitdagingen aangaan.

…Wanneer je op zoek bent om op Consult te gaan?

Omdat psychologische begeleiding door iemand met levenservaring een stimulans kan zijn. De combinatie van de academisch en wetenschappelijke kennis, samen met verschillende en dynamische levens ervaring zorgen ervoor dat we met een brede waaier van visies consult kunnen houden.

Academische en wetenschappelijke Kennis? Frauke is gespecialiseerd in de Cognitieve Gedragspsychologie: we vertrekken van het idee dat onze gedachten de motor zijn van hoe we voelen, denken, en handelen, en over hoe we denken en voelen omtrent die handelingen.

Dit process gebeurt zo goed als automatisch en onbewust. Veranderen hoe we denken, kan door dit mecanisme er ook voor zorgen dat we onze gevoelens en gedragpatroon veranderen.

Met een basis van de Neuropsychologie brengen we ook een wetenschappelijke, een ingenieur-visie van het brein in kaart. Dit maakt je beter begrijpen hoe het cognitieve process juist werkt en hoe, op een heel concrete en praktische wijze onze gedachten, gevoelens en gedragspatronen werken. En daarom ook, hoe we ze kunnen veranderen.

Levenservaring en Ervaring op de werkvloer? We hebben niet altijd enkel consult gehouden. De carrière begon met verkoopfuncties en andere jobs in zeer competitieve milieus, wat ons bijzonder bewust maakt van de “business world out there”. De ervaring van in verscheidene continenten gewerkt en gewoond te hebben vullen die brede waaier van informatie aan, waarmee we gedurende het Consult jou te hulp kunnen staan.

En heel belangrijk: we helpen mensen zoals jij. Heel verschillend van jou, en heel gelijkaardig aan jou. Problematiek als prestatiedrang, faalangst, burnout, destructief perfectionistisch, verlies van zelfwaarde, en ook werkgerelateerde klachten.

bottom of page